Egészségügyi szakembereknek, edzőknek

Szia, kedves mozgáskedvelő kolléganőm, kollégám!

Nekem mindegy, hogy kinek milyen címe van, mert rég tudom, hogy elsősorban az érdeklődéstől függ, és nem a bizonyítvány típusától és évszámától, hogy ki miben mennyire jó. Ezzel nemcsak a nyitottságomat akartam kifejezni, hanem arra is utalni, hogy a folyamatos önképzést és tanulást mennyire fontosnak tartom.

Ha edző, személyi edző vagy bármilyen mozgást tanító foglalkozású vagy, akkor már biztos találkoztál azzal a problémával, hogy egyeseknek bizonyos mozdulatok sokkal könnyebben vagy nehezebben mentek, mint például Neked. Ezek a különbségek utalhatnak valamilyen korrekcióra szoruló állapotra. Ha van ilyen  tanítványod, vendéged, hozd el és ha ő is hozzájárul, a jelenlétedben megvizsgálom. Ennek részleteiről e-mailben kérdezz!

Ha gyógytornász vagy, akkor az első, amit mondani szeretnék, az az hogy Köszönöm! Miért mondom ezt? Mert rajtad és a szakmádon múlik a mozgásszervi panaszos betegek jövője szinte 100%-ban. Ha feltárási céllal hoznál beteget vizsgálatra, akkor nektek vizitdíjmentességet tudok biztosítani. Ennek részleteiről email-ben kérdezz bátran!

Ha pedig orvos vagy,  akkor minden módon csak bátorítani tudlak, hogy a mozgásszervi panaszokat vedd minél komolyabban! (longevity-project.org) Szerencsére a nem mozgásszervi pályán mozgóknál is egyre fokozódik a test tudat közvetítése, de kell is, hiszen  már középfokon a sportedzők is granulációs fázisról, kompressziós és flossing terápiákról tanulnak.

Kérdezz bátran: kovacs.milan@gmail.com